Σχολή χορού Art Dance

Αrt Dance

Χοροί Πρόγραμμα Χορευτές Φωτογραφίες Σχολή Η ιστορία μας Party - Εκδηλώσεις Χάρτης Επικοινωνία Dance Videos Παιδικά τμήματα

Art Dance - Χορός σημαίνει...

Δάσκαλοι χορού

Η σχολή χορού ART DANCE παρουσιάζει την εξαιρετική χορευτική ομάδα της, η οποία απαρτίζεται από ικανούς επαγγελματίες χορευτές σε διαφορετικές μορφές χορού. Το ρεπερτόριο των μαθημάτων χορού εμπλουτίζεται έτσι με πάρα πολλά είδη.

δάσκαλοι χορού
Αμαλία (Latin, Ballroom)

Διευθύντρια της σχολής. Η γραμμή και η φιλοσοφία που δίνει στην σχολή προτρέπει τους μαθητές να ξεπεράσουν το στάδιο της μίμησης, που περνάει από το πλαίσιο της μαθητείας τους και να γνωρίσουν την αληθινή έμπνευση, όπως αυτή γεννιέται όταν κατακτάς την ουσία του χορού και ψάχνεις διαφορετικά μονοπάτια έκφρασης.

Γι’αυτό προσανατολίζει τους μαθητές να ασχοληθούν με αρκετά είδη χορού, μέχρι να ανακαλύψουν την μαγεία του χορού όχι μόνο σαν χόμπι, αλλά και σαν τρόπο ζωής.

δάσκαλοι χορού
Περικλής (Hip Hop)

Είναι ο πρώτος έλληνας χορευτής που έφερε διάκριση από το εξωτερικό στην κατηγορία του Hip Hop. Προετοιμάζει και αγωνιστικά τμήματα για συμμετοχές μαθητών του σε χορευτικούς διαγωνισμούς.

Στις διακρίσεις του περιλαμβάνονται: Top 16 του Italy Best Flava, 9η θέση ανάμεσα σε 136 συμμετοχές στο Intelligent Movement στο Τορίνο της Ιταλίας και στον ημιτελικό του Universal Dancers της Γερμανίας. Νικητής του Supreme Dance League της Θεσσαλονίκης και νικητής του 2vs2 All Styles του On Beat Dance Festival.

δάσκαλοι χορού
Νικολέττα (Latin, Ballroom)

Γεννήθηκε στην Κύπρο όπου ξεκίνησε τη χορευτική της καριέρα. Ξεχωρίζει για την ταχύτητα, την ακρίβεια, την ισορροπία και τη ζεστή της προσωπικότητα. Οι ικανότητες των προπονητών της σε συνδυασμό με το φυσικό της ταλέντο ανέβασαν γρήγορα το χορευτικό της επίπεδο και ξεκίνησε να συμμετέχει σε διεθνείς διαγωνισμούς από πολύ μικρή ηλικία.

Ως έφηβη έχει κερδίσει πολλούς τίτλους σε μεγάλους διαγωνισμούς στην Ελλάδα. Απέκτησε εξειδίκευση στην χορογραφία και διαθέτει σημαντικές γνώσεις, τις οποίες μεταδίδει με κατανοητό τρόπο στους μαθητές της.

δάσκαλοι χορού
Stanley (Latin, Ballroom, Tango)

Χορευτής Latin και ballroom χορών με πολύ καλή γνώση του syllabus και λάτρης των διαγωνισμών. Η αγάπη του για τον χορό δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο.

Ενσαρκώνει την σύγχρονη αισθητική με έντονο το διαγωνιστικό ύφος του και τις χορευτικές του γνώσεις σε κάθε του κίνηση. Βοηθάει τους χορευτές του να κινούνται σωστά, με άρτια τεχνική και σωστό παρουσιαστικό από το πρώτο μάθημα.

δάσκαλοι χορού
Θάνος (Salsa, Bachata)

Γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια ήρθε για να βάλει στη ζωή μας τον πλέον κοινωνικό χορό, τη Salsa! Στόχο έχει την καλή συνεργασία, το ευχάριστο κλίμα και την συνοχή της ομάδας για σωστή και γρήγορη βελτίωση του χορευτικού επιπέδου.

Νέος και πολλά υποσχόμενος χορευτής με έντονη παρουσία σε μεγάλα φεστιβάλ. Για τον Θάνο η Salsa είναι διασκέδαση και μας το δείχνει με τον πιο εκφραστικό τρόπο!

δάσκαλοι χορού
Φανή (Σύγχρονο, Modern Jazz, Musical)

Χορεύτρια με ποικίλες γνώσεις μοντέρνου, κλασικού και σύγχρονου. Απόφοιτη επαγγελματικής σχολής κλασικού χορού με μεγάλη συμμετοχή σε παραστάσεις μιούζικαλ καταπιάνεται με την εφαρμογή του χορού έξω από στιλιζαρισμένες φόρμες.

Δίνοντας πάντοτε το προσωπικό της στίγμα, προσδίδει άκρα δεξιοτεχνία, θεατρικότητα, χάρη και δύναμη σε κάθε της ρόλο. Με το ιδανικό της σώμα, την εκφραστικότητα των ματιών της, τη χαρισματική σωματική ευφυΐα της αποτελεί σίγουρα μοναδική περίπτωση.

δάσκαλοι χορού
Δήμητρα

Αξιόλογη η εκπαίδευση της από μεγάλους χορευτές και χορογράφους της Ελλάδα και Αγγλίας με μεγάλη συμμετοχή σε φεστιβάλ, παραστάσεις κλασικού και σύγχρονου χορού.

Κάτοχος διπλωμάτων μπαλέτου, modern theater (jazz) της R.A.D. και I.S.T.D. Η ενασχόληση με αρκετές μορφές χορού (μπαλέτο, jazz, hip hop, musical) την εφοδίασε με μια πλήρη κατανόηση της μηχανικής του σώματος απαραίτητη σε όλους τους χορευτές.

δάσκαλοι χορού
Γιώργος

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα, φοίτησε σε σχόλες κλασσικού χορού και στη συνέχεια έφυγε στις Η.Π.Α και στο I.U. contemporary dance, όπου μετά από ολοκληρωμένη φοίτηση, συνέχισε τις σπουδές του στο Λονδίνο και σε open seminars. Αφού εργάστηκε σε διάφορες ομάδες σε Γερμανία και Ιταλία, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εργάστηκε ως χορευτής σε θέατρα, κέντρα διασκέδασης και τηλεόραση, ώσπου ξεκίνησε να χορογραφεί.

Πλέον έχει επικεντρωθεί στη διδασκαλία του Fusion contemporary, και Hip HOP (new school). Ότι πιο πρωτοποριακό υπάρχει στο χορό εμφανίζεται στο μάθημά του, είναι υψηλών απαιτήσεων και απευθύνεται σε μαθητές με στόχους.

δάσκαλοι χορού
Sashka

Ρώσος χορευτής Latin και Ballroom χορών. Μεγάλωσε κυριολεκτικά μέσα στις σχολές τις Ρωσίας, έχοντας βάσεις κλασικού άρχισε χορό στα πέντε του χρόνια και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα ανεβαίνει στο βάθρο των πρωταθλητών σε κάθε του διαγωνιστική συμμετοχή.

Ανήκει στους χορευτές που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο εξωτερικό, ενώ διακρίνεται για την ικανότητά του να εκτοξεύει το επίπεδο των ζευγαριών του από τις πολύ μικρές ηλικίες. Οι μαθητές του με διαγωνιστικό προσανατολισμό έχουν εξασφαλισμένη διάκριση.