Σχολή χορού Art Dance

Αrt Dance

Χοροί Πρόγραμμα Χορευτές Φωτογραφίες Σχολή Η ιστορία μας Party - Εκδηλώσεις Χάρτης Επικοινωνία Dance Videos Παιδικά τμήματα

Art Dance - Χορός σημαίνει...

Η Ιστορία της Σχολής Χορού Art Dance

Η σχολή μας ξεκίνησε το 1997 στην έδρα της στην Καλογρέζα, εφαρμόζοντας με βασική γραμμή Latin τρόπους διδασκαλίας προσιτούς σε άτομα που έρχονταν σε επαφή με το αντικείμενο για πρώτη φορά και ανακάλυψαν ότι ο χορός μπορεί να γίνει πολλά περισσότερα από ένα χόμπι.

Το πάθος των χορευτών μας και η αγάπη τους για τον χορό κατάφερε να δημιουργήσει φιλόδοξους μαθητές που αναζήτησαν την καριέρα τους μέσα από τον χορό.

Πολλοί από τους μαθητές μας έχουν ανοίξει δικές τους σχολές χορού, ενώ άλλοι έχουν προχωρήσει σε διαγωνιστικό επίπεδο με μεγάλη επιτυχία.

Η σχολή μας πλαισίωνε με την χορευτική της ομάδα γνωστά πολιτιστικά δρώμενα της χώρα, όπως το Καρναβάλι του Μοσχάτου, δεξιώσεις προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας, shows στην τηλεόραση, ακόμη και σε events για διάφορες πρεσβείες του εξωτερικού.

Με την πάροδο του χρόνου και τις εξελίξεις στις χορευτικές τεχνοτροπίες, θεωρήσαμε απαραίτητο να ξεφύγουμε από τις κλισέ μεθόδους διδασκαλίας και να δώσουμε την δυνατότητα στα μέλη μας να διευρύνουν τις γνώσεις τους στο αντικείμενο σε σημείο που να υπερέχουν αισθητά σε σχέση με άλλους χορευτές του είδους τους.