Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Title Image

Χορευτές

Όλα τα τμήματα χορού έχουν μια φανταστική ομάδα από ταλαντούχους και πρωτοποριακούς καθηγητές. Αγαπάμε να διδάσκουμε τους χορευτές μας! Όλοι μας επενδύουμε για να δώσουμε στον εαυτό μας το καλύτερο, προσφέροντας εξαιρετική διδασκαλία χορού και εποικοδομητική ανατροφοδότηση σε κάθε χορευτή μας, ενώ ταυτόχρονα ενσταλάζουμε εμπιστοσύνη, θετική αυτοεκτίμηση και ενθαρρύνουμε την αγάπη για τον χορό.
Latin, Ballroom

Αμαλία

Διευθύντρια της σχολής και διεθνής κριτής στην WDC (World Dance Council). Η γραμμή και η φιλοσοφία που δίνει στην σχολή προτρέπει τους μαθητές να ξεπεράσουν το στάδιο της μίμησης, που περνάει από το πλαίσιο της μαθητείας τους και να γνωρίσουν την αληθινή έμπνευση, όπως αυτή γεννιέται όταν κατακτάς την ουσία του χορού και ψάχνεις διαφορετικά μονοπάτια έκφρασης. Γι’αυτό προσανατολίζει τους μαθητές να ασχοληθούν με αρκετά είδη χορού, μέχρι να ανακαλύψουν την μαγεία του χορού όχι μόνο σαν χόμπι, αλλά και σαν τρόπο ζωής.

Μπαλέτο, Σύγχρονο, Μουσικοκινητική Αγωγή

Εβίνα

Ταλαντούχα χορεύτρια που έχει διακριθεί σε πολλές παραστάσεις, και η εμπειρία της στον κόσμο του χορού είναι ανεκτίμητη. Είναι απόφοιτη της Κρατικής Σχολής Χορού, ένα από τα πιο αξιόλογα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον χώρο του χορού στην Ελλάδα. Έχοντας συμμετάσχει σε αμέτρητες παραστάσεις μεγάλων Ελλήνων χορογράφων, έχει διαμορφώσει μια εντυπωσιακή πορεία στον χώρο του χορού. Έχει χορέψει σε διάφορα θέατρα, από μικρά και προσωπικά ως τα πιο διάσημα και επιφανή, όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Οι περιοδείες της στην Ελλάδα και το εξωτερικό την έχουν βοηθήσει να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και να εμβαθύνει στην καλλιτεχνική της πορεία. Προσφέρει στους μαθητές της μια εκπαίδευση πλούσια σε τεχνικές, αλλά και εκφραστικότητα, ενθαρρύνοντας τους να ανακαλύπτουν τον εαυτό τους μέσα από τον χορό. Η αφοσίωσή της στην προσωπική ανάπτυξη και βελτίωση των μαθητών της είναι εμφανής, καθώς προσφέρει ατομικές συμβουλές και καθοδήγηση σε κάθε μαθητή της.

Latin, Ballroom

Γερράσιμος

Έχει εκπαιδεύσει πολλούς χορευτές που έχουν κατακτήσει πρωτιές και βραβεία σε διεθνείς αγώνες, όπως επίσης έχει ηγηθεί σε χορευτικά σύνολα και ομάδες που έχουν κερδίσει αναγνώριση και φήμη στον κόσμο του χορού.
Εκπαιδευτής χορού με πολυετή εμπειρία, από τους ελάχιστους χορευτές Ballroom που στέκονται ανταγωνιστικά στο εξωτερικό και ανεβάζουν το χορευτικό επίπεδο στους διαγωνισμούς στην Ελλάδα. Εκτός από πτυχία και πιστοποιήσεις η κατάρτισή του συμπληρώνεται από σεμινάρια και μαθήματα με παγκόσμιους πρωταθλητές τα οποία ακόμα συνεχίζει προκειμένου να είναι ενημερωμένος για τις τελευταίες τάσεις, εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Η αγωνιστική του πορεία έχει λάβει δράση σε πολλές χώρες του εξωτερικού με συμμετοχές σε διεθνή πρωταθλήματα και έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις και βραβεία, εμπλουτίζοντας την τεχνική του και το χορευτικό του ύφος. Έχει συμβάλει στην καριέρα πολλών χορευτών, παρέχοντάς τους την απαραίτητη εκπαίδευση και υποστήριξη για να αναδειχθούν σε πρωταθλητές. Ένας πραγματικός εμψυχωτής και μέντορας που δίνει την ευκαιρία στους μαθητές του να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να επιτύχουν τα υψηλότερα επίπεδα στον χορό.

Break Dance

Ευθύμης

Η φήμη και η παρουσία του στο χώρο του breakdance είναι γνωστές από τότε που διακρίθηκε για πρώτη φορά στην εφηβεία σε χορευτικό διαγωνισμό στο εξωτερικό, μέχρι την κατάκτηση παγκόσμιων τίτλων τα τελευταία χρόνια μαζί με την ομάδα του σε διαγωνισμούς διεθνούς κύρους. Το ταλέντο του να διακρίνει τις ευαισθησίες των νεαρών μαθητών του και να τους εμπνέει αξίες όπως πειθαρχία, ομαδικότητα και επιμονή στην εκπλήρωση υψηλών στόχων, τον κατατάσσουν στους κορυφαίους δημιουργούς ταλέντων. Στις δύσκολες απαιτήσεις υψηλών δεξιοτήτων που απαιτούνται σε αυτόν τον χορό, θεωρείται χορευτική και διδασκαλική αυθεντία.

Latin Μπαλέτο, Σύγχρονο

Χρήστος

Ταλαντούχος χορευτής αγωνιστικού Latin, κλασικού και σύγχρονου χορού από τη Ζάκυνθο με χορευτική κατάρτιση από πολύ μικρή ηλικία. Ξεκίνησε με latin στην ηλικία των 5 αλλά οι χορευτικές του αναζητήσεις, που έφεραν στην ζωή του το μπαλέτο, κορυφώθηκαν στην σκληρή επαγγελματική εκπαίδευση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από την οποία αποφοίτησε με αξιόλογες διακρίσεις για την μετέπειτα πορεία του. Συμμετέχει σε όλες τις παραστάσεις των μεγάλων Ελλήνων χορογράφων, όπως του Κων/νου Ρήγου, και το χορευτικό του άστρο λάμπει όλο και περισσότερο στα μεγάλα θεάματα της χώρας. Το μεγάλο ταλέντο, η σπουδαία τεχνική των κινήσεών του και η αφοσίωση σε ανώτατους χορευτικούς στόχους, χαρακτηρίζουν το μάθημά του και οικοδομούν την ζωή του.

Latin, Κλασικό, Σύγχρονο

Ανδρέας

Επαγγελματίας χορευτής Latin, κλασικού και σύγχρονου χορού με εντυπωσιακή και μακρόχρονη αγωνιστική καριέρα.
Απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Χορού, έχει αποκτήσει εξαιρετική βάση στο μπαλέτο και στον σύγχρονο χορό. Η συνδυασμένη γνώση του Latin χορού με τις κλασικές τεχνικές δίνει στους μαθητές του μία μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους σε ένα ευρύ φάσμα χορογραφικών στυλ.
Με πλούσια εμπειρία σε αγώνες και διαγωνισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει κατακτήσει πολλά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις. Η αφοσίωσή του στον χορό τον έχει οδηγήσει σε πολλές επιτυχημένες συμμετοχές σε διαγωνισμούς όπου η εντυπωσιακή ευλυγισία του, η τεχνική του αρτιότητα και η συναρπαστική σκηνική του παρουσία τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους κορυφαίους χορευτές Latin.

Baby Dance, Latin

Αναστασία

Εξαιρετική χορεύτρια Latin χορών που έχει φέρει την χορευτική της καριέρα σε νέα ύψη. Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, η εκπληκτική της φυσιογνωμία έχει φέρει τον πάθος της για το Latin χορό σε έναν εντελώς νέο επίπεδο.
Ακολούθησε το όνειρό της και μετέφερε την ενέργειά της και τις γνώσεις της στην κεντρική σκηνή του χορού στην Ελλάδα. Η απόφασή της να εξελίξει την χορευτική της καριέρα στην Αθήνα αποτελεί μια έμπνευση για όλους όσους ακολουθούν τα όνειρά τους και αγαπούν τον χορό. Ανανεώνει διαρκώς τις γνώσεις της παρακολουθώντας σεμινάρια με παγκόσμιους πρωταθλητές και είναι γνωστή για τις εντυπωσιακές επιδόσεις της σε διαγωνισμούς χορού. Έχει μία μοναδική ικανότητα να μοιράζεται την αγάπη και το πάθος της για τον χορό κάνοντας εκρηκτικό μάθημα με την χυμώδη και ευχάριστη παρουσία της. Με αφοσίωση, επαγγελματισμό και φιλική διάθεση, διδάσκει τεχνικές και εκφραστικότητα εμπνέοντας στόχους με την ικανότητα μίας ενθουσιώδους χορεύτριας.

Μπαλέτο, Jazz, Hip Hop, Musical

Δήμητρα

Αξιόλογη η εκπαίδευση της από μεγάλους χορευτές και χορογράφους της Ελλάδα και Αγγλίας με μεγάλη συμμετοχή σε φεστιβάλ, παραστάσεις κλασικού και σύγχρονου χορού. Κάτοχος διπλωμάτων μπαλέτου, modern theater (jazz) της R.A.D. και I.S.T.D. Η ενασχόληση με αρκετές μορφές χορού (μπαλέτο, jazz, hip hop, musical) την εφοδίασε με μια πλήρη κατανόηση της μηχανικής του σώματος απαραίτητη σε όλους τους χορευτές.