Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Title Image

Χοροί

Στη σχολή χορού Art Dance μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις χορευτικές τάσεις και είδη χορού.

ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΙ ΧΟΡΟΙ

Τα μαθήματα καλύπτουν Latin, Ballroom, Salsa, Bachata, Σύγχρονο, Hip Hop, Modern Jazz, Musical, χορευτική γυμναστική, αργεντίνικο tango. Τέλος, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να σας μάθουμε τη δική σας, προσωπική χορογραφία για τον τέλειο γάμο!

Ειδικά οι Latin χοροί απογειώνουν την πιο ευγενική αναπαράσταση του φλερτ με τον πιο χαριτωμένο τρόπο, αφού χορεύονται με παρτενέρ. Βελτιώνει την επικοινωνία με το αντίθετο φύλλο και προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα με μια απέραντη ποικιλία από φιγούρες.

Αντίστοιχα, το τέλειο χορευτικό αποτέλεσμα μας δίνουν τα ζευγάρια που μπορούν να συντονιστούν, όταν το κράτημα είναι κοντινό, σε άψογη συνεργασία με την μουσική και με το χαρακτηριστικό ύφος του εκάστοτε ballroom χορού. Οι Ballroom χοροί απευθύνονται σε αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Προσφέρεται εκπαίδευση για όλα τα επίπεδα σε ατομικά μαθήματα ή σε ομάδες.

Latin

Cha Cha | Rumba | Samba | Jive | Paso Doble | Mambo | Salsa | Merengue | Batchata

Commercial

Ο χορός Commercial είναι ένας δυναμικός και εντυπωσιακός τύπος χορού που έχει εξελιχθεί σε μια σημαντική τάση χορευτικής έκφρασης. Χαρακτηρίζεται από δυναμικές χορογραφίες που συχνά συνδυάζουν στοιχεία από διάφορα χορευτικά στυλ, όπως Hip-Hop, Jazz, και Street Dance.

Αναπτύχθηκε αρχικά στον κόσμο των βιντεοκλίπ, αλλά σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο της σύγχρονης χορογραφίας. Παράλληλα ενσαρκώνει τη δυναμική σύνδεση μεταξύ της μουσικής, της κίνησης και της εκφραστικότητας με διασκεδαστικό και εντυπωσιακό τρόπο.

Οι χορευτές Commercial χαρακτηρίζονται από την εκρηκτική τους ενέργεια και την τεχνική τους επιδεξιότητα. Οι χορογραφίες τους είναι συχνά σχεδιασμένες για να εντυπωσιάσουν και να κεντρίσουν την προσοχή του κοινού.

Ballroom

Tango | Fox Trot | Quick Step | Waltz | Wiennese Waltz

Αθλητικός Χορός (Competitive Dance)

Τα τελευταία χρόνια, αυτό το στυλ χορού έχει έρθει να θεωρηθεί ως άθλημα, απαιτώντας υψηλά επίπεδα αντοχής και ευελιξίας. Οι αθλητές-χορευτές προετοιμάζονται να είναι σωματικά κατάλληλοι, διότι ακόμη και οι σύντομοι χοροί μπορεί να είναι σωματικά απαιτητικοί. Οι χορευτές πρέπει να εκπαιδεύονται συνεχώς για να διατηρούν και να βελτιώνουν την τεχνική τους, να εξισορροπούν τις ικανότητες, τη δύναμη και την ευελιξία.

Οι προηγμένοι χορευτές μπορούν να επιλεγούν να διαγωνιστούν σόλο, ντουέτα, τρίο, ή σε ένα μικρό χορευτικό συγκρότημα εκτός από ή αντί για μεγάλες ομάδας. Η συμμετοχή σε διαγωνισμούς βοηθάει στην ενθάρρυνση της συνεχιζόμενης εξερεύνησης του χορού και η σχολή μας έχει πολύ δυνατές παρουσίες σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα και συμμετοχές στο εξωτερικό. Οι αγώνες της ομάδας είναι πολύ δυνατοί και γεμάτοι ενθουσιασμό, οπότε ετοιμαστείτε να φωνάξετε την αγαπημένη σας ομάδα ή να συμμετέχετε σε αυτήν!

 

Hip Hop

Λατρεύετε το Hip Hop και την R’n’B μουσική σκηνή; Αυτή είναι η τάξη σας. Σας δίνει την ικανότητα να χορεύετε δυναμικά με επιδεξιότητα σε Rap ρυθμούς, ξεγελώντας τους νόμους της βαρύτητας του σώματος.

Το Hip Hop είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αλλά και απαιτητικό είδος χορού και γνωρίζει ιδιαίτερη απήχηση στο νεανικό κοινό. Οι R’n’B ρυθμοί είναι σήμερα ιδιαίτερα δημοφιλείς στα νυχτερινά clubs, κάτι που σημαίνει πως η σωστή γνώση των κινήσεων του Hip Hop είναι στα must της διασκέδασης!

 

Breakdance για αγόρια

Χορός για αγόρια. Το τμήμα Breakdance των αγοριών είναι μια διασκεδαστική και ενεργητική τάξη που διδάσκεται από έναν άνδρα καθηγητή. Το Hip Hop ενσωματώνει δημοφιλείς “εκκεντρικές μορφές” χορού στη μοντέρνα, σημερινή μουσική. Δεξιότητες όπως απομονώσεις, επεκτάσεις, άλματα και στροφές ενσωματώνονται σε δυνατούς γρήγορους συνδυασμούς. Ο χορός Hip Hop είναι μια σκληρή, λιγότερο δομημένη μορφή χορού.

Μουσικοκινητική και Jazz για παιδιά

Η μουσικοκινητική και το παιδικό τμήμα της jazz μαθαίνουν στα παιδιά τα βασικά βήματα και τις θέσεις χορού σε σύντομους συνδυασμούς διασκέδασης. Οι χορευτές αρχίζουν να αναπτύσσουν το συντονισμό, τη μουσικότητα, την ισορροπία και τον αυτοσεβασμό, ενώ μαθαίνουν να είναι μέρος μιας ομάδας. Η τάξη περιλαμβάνει δημιουργικά τραγούδια και οι χορευτές παίρνουν μια βασική εκπαίδευση χορού με διάφορους τρόπους διασκέδασης και ευφάνταστης οικοδόμησης μιας αγάπης για τον χορό.

Μπαλέτο

Απευθύνεται σε χορευτές με καλλιτεχνικές ανησυχίες που επιθυμούν να αγγίξουν την μαγεία του κλασικού και να κατακτήσουν τις βασικές αρχές του χορού.

Το συγκεκριμένο μάθημα ενθαρρύνει την προσωπική κίνηση του καθενός όπως προκύπτει από την ιδιαιτερότητά του.

 

Σύγχρονο

Έντεχνος και ιδιαίτερος χορός εξαιτίας του πολυδιάστατου χαρακτήρα του: από την χορογραφία της παρτιτούρας μέχρι την επίδραση του θεάτρου, από το μινιμαλισμό μέχρι την μπαρόκ ανάδειξη των σωματικών δυνατοτήτων και από την ομαδική χορογραφία ακριβείας μέχρι την περφόρμανς, περνάει τον χορευτή από την ευχαρίστηση της κίνησης σε άλλα επίπεδα σωματικής έκφρασης.

Ο σύγχρονος επικεντρώνεται στην ερμηνεία της μουσικής του χορογράφου. Οι κινήσεις είναι απεριόριστες, καθώς αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματα του χορευτή και την πιο εσωτερική έκφραση. Αφήστε ελεύθερη την δημιουργικότητα σας να βελτιώσει τις χορευτικές σας ικανότητες με την ελευθερία του σύγχρονου χορού.

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ

Οι δεξιότητες του χορευτή που τολμάει να παραβιάσει τους νόμους της βαρύτητας και να διευρύνει την κίνησή του έξω από τις καθιερωμένες αισθητικές δομές του χορού, γίνεται μέσα σε αυτόν τον πρωτότυπο συνδυασμό ακροβατικών ικανοτήτων και χορευτικής ροής.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και τα μαθήματα διασκεδαστικά καθώς η διδακτική ύλη διαφέρει από τις συνηθισμένες ασκήσεις γυμναστικής που καταλήγουν ανιαρές, επαναλαμβανόμενες και χωρίς αποτέλεσμα.

Το μάθημα απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν την μέγιστη εξέλιξη των σωματικών τους επιδόσεων και στηρίζεται σε σύντομους συνδυασμούς που εξελίσσονται με μία ροή, όμως, που αφήνει τον μαθητή να δουλέψει στα όρια δυνατοτήτων του και να τα ξεπεράσει!

Παράλληλα με την ευλυγισία, ενισχύονται η μυϊκή ενδυνάμωση, η αντοχή, και πλαστικότητα της κίνησης σε εντυπωσιακούς χορευτικούς συνδυασμούς που καθηλώνουν τον θεατή. Σίγουρα, μετά από δύο μαθήματα θα δείτε με άλλο μάτι τους χορευτές του σύγχρονου χορού!

Ask Your Questions?

    Αθλητικός Χορός